Sos z sera pleśniowego

przez Kardamonowy

Ja tylko na moment, potem idę świętować urodziny D. Najlepszy na świecie sernik Pani Bernadety jest w ilościach ograniczonych, siedzenie tutaj mi nie pomaga. A co do samego sosu, jest zrobiony do buł z szarpaną świnią. Będzie dziś jedzona.


Składniki:
1 opakowanie sera pleśniowego Lazur niebieski
200 ml gęstego jogurtu naturalnego
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
sól
pieprz  

Ser i jogurt miksujemy (niekoniecznie na gładki sos). Dodajemy sól, świeżo mielony pieprz i natkę. Mieszamy i wkładamy do lodówki.

Komentarze

* Wstawiając komentarz zezwalasz na użycie Twoich danych osobowych w celu jego publikacji na stronie. Twój e-mail nie będzie widoczny.

Zobacz również

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności

Polityka prywatności