Ja tylko tak na szybko, napiszę dopiero za jakieś dwa tygodnie, zaraz lecę się pakować. W końcu urlop.
A co do samego przepisu, szybko i smacznie, co tu dużo pisać. Plus suszone pomidory, które uwielbiam. No to tyle chyba. Do następnego, paaa.
Składniki:
5 jajek ugotowanych na twardo
5 suszonych pomidorów z zalewy
mała czerwona cebula
2 łyżki jogurtu naturalnego
sól
pieprz
Jajka rozdrabniamy w misce, najlepiej widelcem. Dodajemy do nich pokrojone w małą kostkę pomidory i cebulę, jogurt, doprawiamy solą i świeżo mielonym pieprzem. Mieszamy.
Podobne przepisy:
Pasta jajeczna z awokado
Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą
Pasta z makreli i jajek
Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem
Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem
Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem
Pasta jajeczna z chrzanem
Pasta jajeczna z ziołami
Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą
4 komentarze
Już mi się podoba, mogłabym dodawać suszone pomidory do wszystkiego 😀
też tak robię 🙂
🙂
Ja też :D.