Pasta jajeczna z ziołami

przez Kardamonowy

Tak, znowu pasta. Lubią to robię. Wolę to, niż gotowanie po raz enty, frankfurterek. Wiecie jak jest. To tyle na dziś, lecę robić barszcz z kobietami (jak to mówi pewien jegomość)… z krokietami znaczy.


Składniki:
5 jajek
1 łyżka poszatkowanej natki pietruszki
1 łyżka poszatkowanego koperku
1 łyżka poszatkowanego szczypiorku
2 łyżki jogurtu naturalnego
sól
pieprz

Jajka gotujemy na twardo (ja gotuję 8 minut od zagotowania). Obrane jajka wrzucamy do miski i rozdrabniamy widelcem, dodajemy resztę składników, mieszamy. 

Podobne przepisy:
Pasta jajeczna z awokado
Pasta z makrelą, jajkami, ziołami i fetą
Pasta z makreli i jajek
Pasta jajeczna z tuńczykiem i kiszonym ogórkiem
Pasta jajeczna z wędzonym kurczakiem
Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem
Pasta jajeczna z chrzanem
Pasta jajeczna z wędzoną makrelą i musztardą
Pasta jajeczna z suszonymi pomidorami

2 komentarze

Unknown 8 listopada, 2017 - 11:57 am

Fantastyczna klasyka gatunku 🙂

Odpowiedz
Monika 8 listopada, 2017 - 12:19 pm

Też lubię :).

Odpowiedz

Komentarze

* Wstawiając komentarz zezwalasz na użycie Twoich danych osobowych w celu jego publikacji na stronie. Twój e-mail nie będzie widoczny.

Zobacz również

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Polityka prywatności

Polityka prywatności